ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα 18 Μαρτίου του 1972 στην Γερμανία. Σε ηλικία 5 ετών επέστρεψα στην πατρίδα μου τον Μεσοπόταμο Πρέβεζας.

Τελείωσα το Λύκειο στο Καναλλάκι και στη συνέχεια έφυγα ξανά για την Γερμανία, όπου εργάστηκα έως το 1991, όταν και επέστρεψα για να υπηρετήσω την στρατιωτική μου θητεία. Στη συνέχεια επέστρεψα στην Γερμανία, όπου ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων εστίασης στο Bielefeld έως το 2005, όταν και γύρισα στην πατρίδα μου τον Μεσοπόταμο, όπου φτιάξαμε μαζί με τους συμπολίτες μου την ομάδα ποδοσφαίρου της περιοχής, στην οποία διετέλεσα πρόεδρος για 7 χρόνια.

Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο συνεχίστηκε με την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας από το 2013 έως και σήμερα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η επαγγελματική μου δραστηριότητα στην Πρέβεζα και στην συνέχεια στην Πάργα ως ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων.

Είμαι γέννημα θρέμα ΠΑΣΟΚ και στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στον Νομό Πρέβεζας. Σε αυτές τις εκλογές διεκδικώ την ψήφο σας ώστε μαζί ενωμένοι να στείλουμε, δυνατό το μήνυμα της αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος μας.

Μαζί ενωμένοι θα κάνουμε τον Νομό Πρέβεζας, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα.